Start de dag met ons uitgebreide ontbijtbuffet, heerlijk op het terras in het zonnetje. Glaasje verse jus en of glas mousseux, espresso macchiato, de lekkerste broodjes en zoete lekkernijen. Er is zoveel om te proeven! De dingen die je niet op kunt neem je lekker mee voor de lunch zodat je onderweg kunt picknicken met alle lekkere dingen die je zelf hebt uitgezocht bij ons uitgebreide ontbijt buffet.  Natuurlijk zorgen we dat je ook een thermosfles voor een warme drank kunt meenemen.
Tijdens het ontbijt komt onze Local Guide jullie helpen met de perfecte daginvulling. Hierbij ontvangen jullie plattegronden of online routes die je op je telefoon kunt volgen. Je telefoon kun je gelukkig aan je stuur bevestigen.
Na een heerlijke dag Regio Tilburg te hebben ontdekt op onze stoere FatMax E-Steps komen jullie terug bij Grand Café Puur waar we jullie nog een heerlijke LaTrappe proeverij van 4 verschillende (proef)glazen voorschotelen met een lekker bijpassend kaasplankje, immers mag LaTrappe niet ontbreken als je Tilburg ontdekt.
Prijzen: € 49,50 p.p. en € 39,50 zonder lunch.
Dit arrangement boeken? Je kunt contact opnemen via info@mercure-tilburg.nl of bel ons op 013 535 46 75