TOKO Tilburg

Na jarenlang concepten voor anderen opgezet te hebben, is het tijd voor TOKObar to go zelf.

Na jarenlang concepten voor anderen opgezet te hebben, is het tijd voor TOKObar to go zelf. Les Commis ontwikkelt en optimaliseert al meer dan 15 jaar foodconcepten voor anderen. Nu vinden ze het tijd om zelf iets nieuws neer te zetten. TOKObar to go is een coproductie van BAO by Atelier Kokumi (Jeffrey Raimond & Remco Kreuk), SCOTTI’s (Angelique Pijpers) en Point Blank (Pepijn Houben).

De nieuwe zaak is gevestigd op het Radiopleintje. Jeffrey: “We zijn altijd fan geweest van het dwaalgebied en na jaren zijn we dan eindelijk onderdeel van dit unieke stukje Tilburg.” Volgens hem is het de ‘ziel’ van Tilburg, een plek waar eigenlijk alles samenkomt.

“We zijn altijd in de ban geweest van Japanse sandwiches en snacks, en deze locatie is ideaal voor het presenteren ervan. We gaan hiermee ook inzetten op de lunch.” Ook de welbekende gevulde bao broodjes staan wederom op het menu. Voor wie de maaltijd altijd wil afsluiten met iets zoets, is er genoeg. Angelique geeft aan dat de lekkernijen van SCOTTI’s er in vele vormen en maten zijn: “Heerlijk als dessert, maar ook gewoon voor zo tussendoor. Er zijn verschillende traktaties voor de echte zoetekauw!”