Xu Noodle Bar

Het begon allemaal ergens in een klein dorpje in Zuidoost-Azië…

Het verhaal hoe Xu Noodle Bar werd opgericht:

Na een lange vermoeiende dag op school kwam de kleine Xu thuis, waar haar moeder al een kom zelfgemaakte noedels aan het klaarmaken was met verse ingrediënten van de plaatselijke markt. De bouillon was bijna klaar om op te dienen, na vele uren koken.
Dit waren de gelukkige herinneringen van Xu, wanneer ze vertelt over haar passie voor noedels koken. Nu, generaties later, zijn deze herinneringen en familierecepten doorgegeven aan de kleinkinderen.

“Xu” is gebaseerd op de naam van onze moeder, die haar liefde voor noedels met ons deelde. “Xu” staat ook voor een opkomende ochtendzon, wat symbool staat voor een nieuw begin van iets moois.
De droom van Xu was om iedereen te laten proeven van de zelfgemaakte noedelsoepen. Hallo Tilburg, hier zijn we dan!

Xu Noodle Bar is een familiebedrijf met het eerste restaurant in de lichtstad, Eindhoven. Precies 1 jaar later hebben we onze liefde voor noodles uitgebreid door een restaurant te openen in Tilburg. Zij zijn gespecialiseerd in vers gemaakte noedels en huisgemaakte bouillon, geïnspireerd op generaties oude familierecepten. Wij verwelkomen u graag in een van onze restaurants.

© Copyright 2020 - Mercure Hotel Tilburg Centrum & ibis Tilburg